Alex Hem och Företagsomsorg

För Privatpersoner

Hur kan vi hjälpa dig som privatperson?

Covid-19


Vi lever i en annorlunda tid. Vi har alla på något sätt fått ändra våra liv i vardagen. För oss som företag är det viktigt att göra allt vi kan för att minimera smittspridningen. 

Vi följer de rekommendationer som finns, läs mer här.


Många arbetar hemifrån idag.

Vi städar som vanligt hos våra kunder! Vi vill dock att man kontaktar oss om det finns misstanke om eventuell smitta eller om du har haft kontakt med smittad person. Då kan vi boka om städet.

Vi är extra noga med att tvätta händerna före och efter varje uppdrag. Vi är också noga med att använda oss av den skyddsutrustning vi har i form av bland annat handskar.

För din och vår trygghet ser vi alltid till att torka av strömbrytare, handtag och andra ytor som ofta berörs av händer dagligen på vår väg ut när vi lämnar en arbetsplats, eller ett hem.

Personal som känner sjukdomssymptom är självklart hemma och inte i tjänst.

Avtal

Vi har kollektivavtal med fastighetsanställdas Förbund – Serviceentreprenad. Vi är ansluten till Fora och har AGS, FPT, AGB, TGL, TFA försäkringar för våra anställda samt avtalspension SAF-LO. Vi är självklart godkända av Skatteverket för F-skatt.

Tvätta

städa

laga och sy

trädgårdsarbete

snöskottning

passa barn


Vi som företag vill underlätta i vardagen. Berätta för oss så ska vi se hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Du vet väl att många tjänster idag kan man få utförda genom          RUT-avdrag läs mer här.
Copyright © Alla rättigheter förbehållna www.alexomsorg.se